&

Global Wellness Christiane Beerlandt

Uitgeverij Beerlandt Publications


NIEUWSFLITS


FOTOGALERIJ


WELKOM !


DE AUTEUR


DE BOEKEN


DISTRIBUTIE


LEZINGEN & WORKSHOPS


FRAGMENTEN LEZEN


LEZERSREACTIES


PERS


NIEUWSBRIEF


CONTACT


HOME


AANSCHAFFEN BOEKEN

Nieuwsflits


VIDEO

privacy


LIJST VAN ALLE WERKEN

VAN CHRISTIANE BEERLANDTDe Sleutel tot Zelf-Bevrijding

Psychologische oorsprong van 1300 ziekten, en hun oplossing. Een gezondheidsencyclopedie voor dagelijks gebruik. Wereld-wijd gewaardeerd als een standaard-naslagwerk, zowel voor de leek als voor artsen en professionele hulpverleners.

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving en een fragment.
Numerologisch-symbolische betekenis van de

frequentie “2015”

Betekenis voor mens en mensheid.

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving.

Psychologisch - Numerologische vibratie van “2014”

Betekenis voor mens en mensheid.

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving.
Levensfilosofie voor een gelukkig en gezond bestaan

In de puurheid en liefdevolheid van haar zijn wil Christiane Beerlandt in dit boek diepgaande inzichten meedelen ter bevordering van het welzijn van de mensheid. In een handig formaat om overal mee te kunnen nemen. Om rustig te kunnen bezinnen en filosoferen over het leven en vol vertrouwen en vreugde voorwaarts te gaan naar een steeds gezonder en gelukkiger bestaan.
Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving.
Als de Dieren spreken konden…

Oersymboliek in droom en werkelijkheid. Psychologische betekenis voor de mens. Dit boek neemt de lezer mee op een heel bijzondere ontdekkingstocht in het dierenrijk, op zoek naar die diepe oertaal van de dieren, door de “moderne” mens allang vergeten.

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving en een fragment.’t Komt dik in orde !

Over de absurditeit van de slankheidsrage. Over authentieke schoonheid : het lichaam gebouwd vanuit de hartsvibratie, vanuit Liefde... wat niets te maken heeft met de normen van een dolgedraaide maatschappij. Over de struis gebouwde mens die kerngezond en gelukkig is. Over anorexia en boulemie.

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving.De Hoorn des Overvloeds

Naslagwerk over de psychologische symbooltaal van meer dan 300 voedingswaren. Bijvoorbeeld : waarom hou je van appelen en niet van peren ? Of omgekeerd. De voeding waar je spontaan zin in hebt leert je enorm veel over jezelf. Een zeer aangename manier om aan jezelf te ‘werken’ en wat vele therapeuten en artsen reeds met hun patiënten bespreken.

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving en een fragment.Reeks : de Signalenboeken

Ontdek de betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen… als signalen op je levenspad. Een lamp die springt, een lekke band, een kraan die blijft druppen… : natuurlijk gaat het om een technisch defect. Maar wat vertelt het als spiegelbeeld, in synchroniciteit met jouw innerlijke toestand ? En waarom die aardbevingen, die overstromingen ?

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving van deze reeks, en een gecombineerde index van alle delen.Deze reeks bestaat uit vijf delen, waarin telkens een 80-tal “signalen” besproken worden met hun diepere betekenis :


o Het Signalenboek 1

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving, een fragment en de inhoudsopgave van dit deel.o Het Signalenboek 2

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving, een fragment en de inhoudsopgave van dit deel.o Het Signalenboek 3

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving, een fragment en de inhoudsopgave van dit deel.o Het Signalenboek 4

   Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving, een fragment en de inhoudsopgave van dit deel.o Het Signalenboek 5
Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving, een fragment en de inhoudsopgave van dit deel.Nieuwe Dagen

Een boek over liefde, vreugde, de Kracht van het “zijn”, transformatie… en wat met fysieke onsterfelijkheid ?

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving en een fragment.Leven !

“LEVEN !” bevat de revolutionaire, realistisch-optimistische basisfilosofie van Christiane Beerlandt, en kan tevens als handleiding gebruikt worden bij het welbekende werk De Sleutel tot Zelf-Bevrijding, dat handelt over de psycholo-gische Kernoorsprong-en-Kernoplossing van 1300 ziekten en andere verschijnselen (o.a. een nóg meer uitgebreide inleiding).

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving en een fragment.De Twaalf Poorten van Prins Sirius

Een heel bijzonder sprookje voor jong en oud, vol levenswijsheid en diepgaande  symboliek… over de zoektocht naar het ware levensgeluk.

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving en een fragment.Verklarend Werkboek ter begeleiding bij ‘De Twaalf Poorten van Prins Sirius’ - Op zoek naar Waar Geluk

Zeer verhelderend. Wat onder de symboliek van de beeldtaal ligt, de cijfers, enz. ...

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving en een fragment.Muziekboek Sirius

Blije muziek om instrumentaal en/of vocaal uit te voeren. De verschillende melodieën illustreren tevens het boek ‘De Twaalf Poorten van Prins Sirius’, maar zijn ook helemaal los hiervan uit te voeren.

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving.Geloof, Bewustzijn en Liefde, de Oersterke Zuilen van het Leven

Drie stimulerende hoofdstukken ! Positieve, hartver-warmende, indringend-stimulerende en vertrouwengeven-de teksten. Zeer krachtig en Levend !

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving en een fragment.Genees jezelf van AIDS

Krachtige doordenker.

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving.
Tekstkaarten van Christiane Beerlandt

Liefdevol, warm, zacht, vreugdevol.

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving.CD : Zo dansen de Kabouters

Met muziek en teksten van Christiane. Voor groot en klein... Je wordt er zo blij van !
Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving en een luister-fragment.


Boeken over

Astrologie en DieptepsychologieNiet om toekomst te voorspellen, maar om in het Nu jezelf en je overtuigingen en de gebeurtenissen op je weg beter te leren begrijpen...Bevrijdende Astrologie

De diepere symboliek van de Zon in de tekens van de Dierenriem, van Ram tot Vissen. Op geen enkel ander astrologie-boek gebouwd.

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving en een fragment.Alcyone of het Vertekende Zelf-Beeld van de Mens.- Huis van Zuivering

Help jezelf op diepgaand niveau. In eenvoudige taal geschreven.

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving en een fragment.Op Aarde zoals aan de Hemel

Psychologische symbooltaal van de Sterren. Naslagwerk over 231 “Vaste Sterren” (van de Poolster tot Sirius, van Regulus tot Vega, enz.) en hun diepste betekenis.

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving en een fragment.Benetnasch, de Ster in de staart van De Grote Beer

De symboliek van Benetnasch draait rond de Transformatie van het instinctieve, angstige wezen in de nieuwgeboren, Bewustlevende Mens...

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving en een fragment.De Zwarte Maan en Priapus - Redding uit de draaikolk van oerinstinctieve patronen

Aan de hand van de symboliek van de Zwarte Maan, en van Priapus worden instinctieve, vaak onbewustlevende oerpatronen in de mens blootgelegd. Christiane Beerlandt toont hoe men zich hieruit kan bevrijden.

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving en een fragment.De Sleutel tot Zelf-Bevrijding DE BOEKEN Als de dieren... 't Komt dik in orde Hoorn des Overvloeds Reeks: Signalenboeken Het Signalenboek 1 Het Signalenboek 2 Het Signalenboek 3 Het Signalenboek 4 Het Signalenboek 5 De 12 Poorten van Prins Sirius Werkboek Sirius Geloof, Bewustzijn en Liefde Genees jezelf van... CD Zo dansen... Bevrijdende Astrologie Alcyone Op Aarde zoals aan de Hemel Benetnasch De Zwarte Maan Muziekboek Leven ! Levensfilosofie 2014

© Beerlandt Publications

2015 Nieuwe Dagen