Categorieën

  • Engelstalige boeken
  • Duitstalige Boeken
  • Nederlandstalige boeken
  • Franstalige boeken
  • Boeken in alle talen
  • Tweedekans-boeken

Nederlandstalige boeken / De Zwarte Maan en Priapus

De Zwarte Maan en Priapus

De Zwarte Maan en Priapus De Zwarte Maan en Priapus
De Zwarte Maan en Priapus De Zwarte Maan en Priapus
De Zwarte Maan en Priapus
0 Review | Review toevoegen
Redding uit de draaikolk van oerinstinctieve patronen

ISBN

9789075849431

Gewicht   

0,918 KG

€ 56,00
Aantal: 
Bestellen
 
Dit werk verkent en ontsluiert de diepste regionen van de menselijke psyche. Aan de hand van de symboliek van de Zwarte Maan, van Lilith en van Priapus worden instinctieve, vaak onbewustlevende oerpatronen in de mens blootgelegd. Christiane Beerlandt toont hoe men zich hieruit kan bevrijden. De diepgang van dit boek brengt de lezer bij de kernproblematiek van het aardse leven : waarom sterft de mens en hoe vindt hij de weg naar Leven in onsterfelijkheid, weg uit de allesverzwelgende draaikolk. De teksten over de Zwarte Maan en Priapus zijn als Vuurtorens op je levensvaart, om veilig bij je échte zelf thuis te komen. Nu kan het licht in de duisternis schijnen.

De Vlaamse auteur Christiane Beerlandt (°1955) beschouwt het als haar levenstaak om zoekende mensen te helpen op weg naar zelfontplooiing, vreugde en gezondheid. Hiertoe gebruikt ze haar speciale begaafdheden. Vele boeken van haar hand, zoals “De Sleutel tot Zelf-Bevrijding” (over de psychologische, emotionele oorsprong en oplossing van 1300 ziekten), genieten wereldfaam, zowel bij leken als bij professionele hulpverleners.

Dit boek over de Zwarte Maan en Priapus maakt deel uit van de reeks “Astrologie en Dieptepsychologie”. In deze reeks verschenen al verschillende delen : over de symboliek van de Zon in de twaalf tekens van de dierenriem, over de betekenis van de Vaste Sterren, van de ster Alcyone (de centrale zon van de Pleiaden), de ster Benetnasch (op de punt van de staart van de Grote Beer) en de schitterende ster Sirius. Al deze boeken over ‘Bevrijdende Astrologie’ zijn zodanig geschreven dat zowel de leek als de beroepsastroloog ze kan gebruiken. Christiane Beerlandt aanziet astrologie NIET als een fatalistisch gegeven, integendeel. De mens kan zélf bepalen welke kant hij uitgaat : zijn geboortehoroscoop is slechts een spiegel die hij draaien kan, veranderen kan naargelang zijn eigen vrije keuze / evolutiepatroon.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
To read this site in ENGLISH, please click the globe icon at the top right and select “Engels” or click here

Pour lire ce site en FRANÇAIS, veuillez cliquer sur l’icône du globe en haut à droite et selectionnez “Frans” ou cliquez ici

Um diese Website auf DEUTSCH zu lesen, bitte klicken Sie auf das Globus-Symbol oben rechts und selektieren Sie “Duits” oder klicken Sie hier