Categorieën

  • Engelstalige boeken
  • Duitstalige Boeken
  • Nederlandstalige boeken
  • Franstalige boeken
  • Boeken in alle talen

Nederlandstalige boeken / De Zwarte Maan en Priapus

De Zwarte Maan en Priapus

De Zwarte Maan en Priapus
De Zwarte Maan en Priapus
0 Reviews | Review toevoegen
Redding uit de draaikolk van oerinstinctieve patronen

Artikelnummer

ISBN 9789075849431

Gewicht   

0,918 KG

€ 56,00
Aantal: 
Bestellen
 
Momenteel (januari-februari 2021, het meest intens op 29-30 januari 2021) staat de Zwarte Maan aan de hemel conjunct (= samenvallend) met Mars. Zowel op individueel vlak als op wereldvlak brengt dit de mens een zeer belangrijke boodschap, die u in dit boek kunt lezen op blz. 312-316. Hergeboorte van de Mens in DIT leven… en nog zoveel meer… Wat een helpende motivatie, een “zegening” met de hoogste levensfrequentie.

Door de maatregelen die de overheden nemen om de pandemie van het coronavirus in te dijken, kregen of krijgen veel mensen het moeilijk om zich goed te voelen in de situatie van “lockdown, inperking, insluiting, confinement”.

In dit verband is het zeer leerzaam om te mogen lezen wat Christiane Beerlandt schrijft in haar boek over de Zwarte Maan en Priapus, dat verscheen in 2008. Immers, van februari 2020 (begin van de eerste golf) tot oktober 2020 stond de Zwarte Maan in het teken Ram, en Priapus in het teken Weegschaal. De betreffende  teksten  staan  te  lezen op bladzijden 153-164 en 486-493 van dit boek. En van eind oktober 2020 (tweede golf) tot midden juli 2021 (vaccinatiecampagne) staat de Zwarte Maan in het teken Stier (blz. 164-175 in dit boek) en Priapus in Schorpioen (blz. 493-498). Deze teksten zijn erg behulpzaam om met de “inperkingen”, je persoonlijke situatie en de algemene wereldsituatie om te gaan… voor wie zich gevangen, opgesloten, verstikt, onzeker, angstig… voelt in deze situatie. Vervolgens, tot in april 2022, komt de Zwarte Maan in Tweelingen te staan (blz. 175-183) en Priapus in Boogschutter (blz. 498-503). Lees zeker de prachtige, deugddoende, levengevende boodschap op blz. 182.

Dank je, Christiane !!!!!!!!!!!

 

Dit werk verkent en ontsluiert de diepste regionen van de menselijke psyche. Aan de hand van de symboliek van de Zwarte Maan, van Lilith en van Priapus worden instinctieve, vaak onbewustlevende oerpatronen in de mens blootgelegd. Christiane Beerlandt toont hoe men zich hieruit kan bevrijden. De diepgang van dit boek brengt de lezer bij de kernproblematiek van het aardse leven : waarom sterft de mens en hoe vindt hij de weg naar Leven in onsterfelijkheid, weg uit de allesverzwelgende draaikolk. De teksten over de Zwarte Maan en Priapus zijn als Vuurtorens op je levensvaart, om veilig bij je échte zelf thuis te komen. Nu kan het licht in de duisternis schijnen. De Vlaamse auteur Christiane Beerlandt (°1955) beschouwt het als haar levenstaak om zoekende mensen te helpen op weg naar zelfontplooiing, vreugde en gezondheid. Hiertoe gebruikt ze haar speciale begaafdheden. Vele boeken van haar hand, zoals “De Sleutel tot Zelf-Bevrijding” (over de psychologische, emotionele oorsprong en oplossing van 1300 ziekten), genieten wereldfaam, zowel bij leken als bij professionele hulpverleners. Dit boek over de Zwarte Maan en Priapus maakt deel uit van de reeks “Astrologie en Dieptepsychologie”. In deze reeks verschenen al verschillende delen : over de symboliek van de Zon in de twaalf tekens van de dierenriem, over de betekenis van de Vaste Sterren, van de ster Alcyone (de centrale zon van de Pleiaden), de ster Benetnasch (op de punt van de staart van de Grote Beer) en de schitterende ster Sirius. Al deze boeken over ‘Bevrijdende Astrologie’ zijn zodanig geschreven dat zowel de leek als de beroepsastroloog ze kan gebruiken. Christiane Beerlandt aanziet astrologie NIET als een fatalistisch gegeven, integendeel. De mens kan zélf bepalen welke kant hij uitgaat : zijn geboortehoroscoop is slechts een spiegel die hij draaien kan, veranderen kan naargelang zijn eigen vrije keuze / evolutiepatroon.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
To read this site in ENGLISH, please click the globe icon at the top right and select “Engels” or click here

Pour lire ce site en FRANÇAIS, veuillez cliquer sur l’icône du globe en haut à droite et selectionnez “Frans” ou cliquez ici

Um diese Website auf DEUTSCH zu lesen, bitte klicken Sie auf das Globus-Symbol oben rechts und selektieren Sie “Duits” oder klicken Sie hier