Categorieën

  • Engelstalige boeken
  • Duitstalige Boeken
  • Nederlandstalige boeken
  • Franstalige boeken
  • Boeken in alle talen
  • Tweedekans-boeken

Nederlandstalige boeken / Genees jezelf van AIDS

Genees jezelf van AIDS

Genees jezelf van AIDS
Genees jezelf van AIDS
0 Review | Review toevoegen
Genees jezelf op fundamentele wijze van AIDS. Seropostief? Geen drama. Wel tijd om veranderingen aan jezelf aan te brengen!

ISBN

9789075849295

Gewicht   

0,241 KG

€ 10,00
Aantal: 
Bestellen
 
Er zijn wereldwijd een aantal gevallen bekend van “spontane” genezingen van aids. Dit boekje wil tonen welke psychische, emotionele veranderingen, welke wijzigingen in het diepste overtuigingspatroon met dit genezings-proces gepaard gaan en het kunnen stimuleren. Er dient de nadruk op gelegd dat het gebruik van medicatie helemaal niet afgeraden wordt. Maar de fundamentele genezing van aids speelt zich af op een veel dieper niveau. De ervaring met seropositieven en aids-patiënten heeft getoond dat deze mensen een enorme opsteker en hart onder de riem hebben aan dit boekje. Maar eigenlijk zijn deze teksten een hartverwarmende stimulans in kracht, vertrouwen en immuniteit voor iedereen. Ook mensen die aan een àndere ziekte dan aids lijden meldden ons reeds een hele boodschap te hebben aan dit boekje dat immuniteit, geloof in jezelf en pure Zelf-Liefde aansterkt. Belangrijke informatie wordt geboden i.v.m. ziekte en genezingsproces. Psychologisch naar de wortels borend : om tot pure inzichten en zuivere oplossingen te kunnen komen. De aids-problematiek wordt op wereldvlak in een breder filosofisch perspectief geplaatst.
 
Op zondag 13 november 2005 maakten de wereldmedia het nieuws wereldkundig van een Britse man die aanvankelijk seropositief was en die “spontaan”, zonder medicatie, het hiv-virus uit zijn lichaam had verdreven.

Dit was niet de eerste melding die we mochten ontvangen van dergelijk fenomeen, maar ze was wel goed gedocumenteerd (klik hier om te lezen hoe de Britse BBC dit versloeg). Naar aanleiding hiervan publiceerde de Vlaamse krant “De Morgen” een uitgebreid artikel waarin ook de visie van Christiane Beerlandt aan bod komt (Marjan Justaert, Als het lichaam zelf de boosdoener opruimt; De Morgen, dinsdag 15 november 2005, blz. 23).

Ondertussen is de wetenschap tot de bevinding gekomen dat bepaalde mensen immuun zijn tegen de ziekte AIDS.

Geneesmiddelen werden ‘geoptimaliseerd’ voor de zieke aids-patiënten. Van het Leven uit werken deze grondiger wanneer hier de fundamentele psycho-somatische inzichten worden begrepen door de patiënt, en in deze zin veranderingen worden doorgevoerd (lees hierover meer in dit boekje).

Het ‘signaal AIDS’ mag door de mensheid niet genegeerd worden. Doet de menshed dit echter wel, dan kan het Leven een nog groter signaal ontwikkelen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
To read this site in ENGLISH, please click the globe icon at the top right and select “Engels” or click here

Pour lire ce site en FRANÇAIS, veuillez cliquer sur l’icône du globe en haut à droite et selectionnez “Frans” ou cliquez ici

Um diese Website auf DEUTSCH zu lesen, bitte klicken Sie auf das Globus-Symbol oben rechts und selektieren Sie “Duits” oder klicken Sie hier