Categorieën

  • Engelstalige boeken
  • Duitstalige Boeken
  • Nederlandstalige boeken
  • Franstalige boeken
  • Boeken in alle talen
  • Tweedekans-boeken

Nederlandstalige boeken / Nieuwe Dagen

Nieuwe Dagen

Nieuwe Dagen Nieuwe Dagen
Nieuwe Dagen Nieuwe Dagen
Nieuwe Dagen
1 Review | Review toevoegen
De Mens, in Goedheid vanuit zijn hart, op weg naar Lichamelijke Onsterfelijkheid

ISBN

9789075849318

Gewicht   

0,340 KG

€ 29,00
Aantal: 
Bestellen
 
Omwenteling

De grootste omwenteling ooit in de geschiedenis van de Mensheid wanneer hij, de Mens, de dood als laatste te overwinnen ziekte verslaat. Hoe ? Logisch denkend, voelend vanuit haar uitzonderlijke gave, opent levensfilosofe Christiane Beerlandt (°1955) ons de ogen. Nadrukkelijk stellend dat zij aan elke mens de vrije keuze laat.


Eeuwigdurend transformatieproces

“Nieuwe Dagen zetten zich vol Vreugde in bij de Mens die Nu kiest, in Goedheid, om niet langer verder te leven op basis van de sinds lang ingewortelde overtuiging dat de mens ‘moét lijden, aftakelen en doodgaan’ .
Een eeuwigdurend transformatieproces begint, het menselijk lichaam vernieuwt zich voortdurend : lijden en dood zijn niet meer.”
Christiane Beerlandt


Een boek vol licht, liefde en vreugde. Een levensgedicht. Het brengt je in contact, via het Rode Hart, met de diepste, goddelijke, onsterfelijke levens- en energiebron in jezelf. De oeroude, in de mensheid ingewortelde overtuiging dat lijden, pijn, verdriet en dood onvermijdelijk zijn, wordt vervangen door het Rotsvaste GELOOF in het Leven, in de groene weiden van een paradijs op aarde, gecreëerd door de Mens. De mens lost zijn “begeerten”, het “willen hebben”, en komt in zijn pure Zijn. Het pad naar fysieke onsterfelijkheid wordt geëffend. Nu in een prachtige nieuwe uitgave, met een vormgeving die de inhoud dekt. Een bijzonder geschenk van het leven ! De inhoud is grotendeels ongewijzigd gebleven : 1 hoofdstuk + enkele zinnetjes zijn toegevoegd.

Sorteren op:

Review toevoegen
Veerle Mollekens - 15-12-2020 13:23

Het mooiste dat er is.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
To read this site in ENGLISH, please click the globe icon at the top right and select “Engels” or click here

Pour lire ce site en FRANÇAIS, veuillez cliquer sur l’icône du globe en haut à droite et selectionnez “Frans” ou cliquez ici

Um diese Website auf DEUTSCH zu lesen, bitte klicken Sie auf das Globus-Symbol oben rechts und selektieren Sie “Duits” oder klicken Sie hier