Categorieën

  • Engelstalige boeken
  • Duitstalige Boeken
  • Nederlandstalige boeken
  • Franstalige boeken
  • Boeken in alle talen
  • Tweedekans-boeken

Nederlandstalige boeken / ERIS - papieren versie

ERIS - papieren versie

ERIS - papieren versie
ERIS - papieren versie
3 Reviews | Review toevoegen
Een in 2003 ontdekt hemellichaam, alsook een nieuwe variant van het coronavirus, kregen beide de naam ‘ERIS’. Christiane Beerlandt wijdde hier in 2005 een tekst aan : een kernboodschap voor de mens.

ISBN

D/2023/8022/9-P

Gewicht   

0,000 KG

€ 7,00
Aantal: 
Bestellen
 
De in 2003 nieuw ontdekte dwergplaneet in ons zonnestelsel (de ‘tiende planeet’) kreeg van de wetenschap de naam ERIS. In 2023 werd de dominante variant van het nieuwe coronavirus eveneens ERIS gedoopt. Van signalen gesproken… In 2005 schreef Christiane Beerlandt over het gegeven ‘Eris’ een tekst vol diepe wijsheid en belangrijke levenslessen voor de mens.

Stap binnen in een wereld waar het kosmische en het aardse naadloos met elkaar versmelten. Op bepaalde cruciale momenten in de geschiedenis werden nieuwe hemellichamen ontdekt, en het blijkt dat hun diepere symboliek telkens opmerkelijk samengaat met de tijdsgeest, filosofische ontwikkelingen en historische gebeurtenissen van die periode.

Denk aan de Franse Revolutie en de Verlichting, die opvallend goed aansluiten bij de symboliek van de planeet Uranus, ontdekt in diezelfde tijd. De opkomst van het socialisme, de werken van Marx en de romantiek kwamen gelijktijdig met de ontdekking van de planeet Neptunus. Zelfs de ontdekking van dwergplaneet Pluto, die macht, dood en wedergeboorte symboliseert, viel samen met de turbulente tijd tussen de twee wereldoorlogen en de opkomst van het nazisme.

In de zomer van 2005 onthulde Christiane Beerlandt met haar unieke gave de diepgaande symboliek van een toen pas ontdekt hemellichaam, dat de wetenschappers Eris gedoopt hadden. Eris is de oud-Griekse godin van twist en tweedracht.

Maar dat is niet alles. Denk eens aan het recente nieuws en misschien zelfs aan gebeurtenissen in uw eigen leven. In 2023 kwam een nieuwe dominante variant in omloop van het coronavirus dat CoViD-19 verwekt. Deze variant kreeg de naam CoViD-19 Eris.
Wat heeft die Eris ons dan te vertellen ? Wat is haar boodschap voor ieder van ons ?

U kunt deze openbarende tekst nu digitaal downloaden of in een prachtig bundeltje op papier bestellen via onze webshop. Betreed de wereld van kosmische synchroniciteit, waarin Christiane Beerlandt niet alleen de connectie onthult, maar ook een mogelijke oplossing biedt. Ontdek hoe Eris verleden, heden en toekomst met elkaar verbindt. Wie dit wenst kan zich openstellen voor diepe levenslessen aan de hand van de symboliek van de hemellichamen (zie ook Op Aarde zoals aan de Hemel en andere boeken van Christiane Beerlandt).

Bestel dit exclusieve boekje ‘Eris’ nu kosteloos digitaal of kies voor de papieren versie, die voor slechts 7 euro bij u thuis wordt geleverd.
 

Sorteren op:

Review toevoegen
Janne - 03-02-2024 19:21

Al het werk van Christiane Beerlandt krijgt
van mij een 5 sterren score. Bedankt voor dit mooie werk dat wij mogen lezen en gebruiken.

nelly perneel - 28-01-2024 17:15

dit is geen boekje dat je zomaar kan lezen, zonder nadenken en overpeinzingen, ik kom er niet toe door tijdsgesprek maar zal het zeker lezen, je leert altijd bij .

Lies Crauwels - 11-12-2023 14:32

Dit laatste boekje van Christiane is me heel goed meegevallen. Ik ga het opnieuw en opnieuw lezen om me helemaal te laten door dringen. Ik ben erg blij met het nieuwe werk van haar.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
To read this site in ENGLISH, please click the globe icon at the top right and select “Engels” or click here

Pour lire ce site en FRANÇAIS, veuillez cliquer sur l’icône du globe en haut à droite et selectionnez “Frans” ou cliquez ici

Um diese Website auf DEUTSCH zu lesen, bitte klicken Sie auf das Globus-Symbol oben rechts und selektieren Sie “Duits” oder klicken Sie hier