Categorieën

  • Engelstalige boeken
  • Duitstalige Boeken
  • Nederlandstalige boeken
  • Franstalige boeken
  • Boeken in alle talen
  • Tweedekans-boeken

Nederlandstalige boeken / De Sleutel tot Zelf-Bevrijding

De Sleutel tot Zelf-Bevrijding

De Sleutel tot Zelf-Bevrijding
De Sleutel tot Zelf-Bevrijding
De Sleutel tot Zelf-Bevrijding
12 Reviews | Review toevoegen
STANDAARD EDITIE - ENCYCLOPEDIE VAN DE PSYCHOSOMATIEK - Levensfilosofie voor een gelukkig en gezond bestaan : psychologische kernoorsprong-en-kernoplossing van 1300 ziekten en andere verschijnselen

ISBN

9789075849325

Gewicht   

2,047 KG

€ 69,00
Variatie: De Sleutel tot Zelf-Bevrijding
Aantal: 
Bestellen
 
Dit boek beschrijft zeer diepgaand, in een voor iedereen begrijpelijke taal, de psychische, emotionele oorsprong van ongeveer 1300 ziekten (van buikpijn tot griep, van allergieën tot kanker). Het beschrijft ook de symbolische, psychologische betekenis van de verschillende lichaamsdelen en organen (oren, knie, lever, enz.). Christiane Beerlandt toont ons hoe de kiem, de diepere reden waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt, waarom de ene mens wel en de andere niet vatbaar is voor dit of dat virus, zich bevindt op het psycho-emotionele vlak. De auteur is niet tegen geneesmiddelen, kruiden of andere therapeutische hulpmiddelen van buitenaf, maar wijst op het belang tegelijkertijd aan zichzelf te werken om het onderliggende psycho-emotionele probleem op te lossen. Pas dan kan fundamentele genezing plaatsvinden. De merkwaardige ontstaanswijze van dit werk maakt dat het met geen ander te vergelijken is : de auteur keert zich binnenwaarts om spontaan wijsheid te putten uit haar innerlijke Bron. Geen andere informatie of enig opzoekingswerk, noch observatie liggen aan dit boek ten grondslag. De ervaring heeft geleerd dat lezers verrast zijn door de raakheid en juistheid van de tekst die handelt over hun lichamelijke klacht of ziekte. Ook voor een groot en steeds groeiend aantal artsen, gezondheidswerkers en wetenschappers is dit werk, dat hiermee reeds aan zijn achttiende druk toe is en in verschillende talen werd vertaald, een onschatbare informatiebron geworden om hun patiënten te helpen op een diep-psychisch niveau. Hiernaast bevat het boek een eerste deel waarin Christiane Beerlandt ons via haar optimistische levensfilosofie bouwstenen aanreikt voor een nieuwe wereld waarbinnen de mens zich kan bevrijden van alles wat met fatalisme, emotionele trauma’s, depressie, lijden en ziekten, sektevorming, indoctrinaties… te maken heeft. “Je kan van iedereen leren, maar vorm tenslotte zelf je eindbesluit. Volg niemand, wees trouw aan jezelf”, aldus de auteur.

Sorteren op:

Review toevoegen
MC - 31-07-2023 18:26

Voorlopig wel onder de indruk.
Blij dat ik het boek aangeschaft heb

Yves Vandenabeele - 15-06-2023 09:25

We kochten dit boek voor onszelf en onze medewerkers, zodat ze bij klachten altijd even kunnen nagaan wat de diepere oorzaak van de (fysieke of mentale) klacht is. Zo hopen we hen te stimuleren om na de werkdag aan zichzelf te werken om te kunnen groeien en een gezondere levensstijl op te bouwen. We zijn dus tevreden met dit werkboek dit altijd een houvast biedt.

Petra Rietdijk - 20-05-2023 17:58

Geweldig om te lezen hoe ik vóór 2005 in het leven stond. 2005 te kampen gehad met meningokok bacterie in mijn oor daardoor volledig doof geworden aan 1 kant. Het boek beschrijft exact wat ik door moet maken. Dat proces ben ik nu stapsgewijs aan het doormaken nog voordat ik het boek onder ogen kreeg.... niets is voor niets en toeval bestaat niet.
Zo staat er nog zoveel meer te ontdekken en lezen aan alle ziektebeelden. Vooral als pedicure zeer interessant want ook de voeten en eelt vorming staat omschreven

Amer - 27-04-2023 20:53

Bijzonder goed boek, vol nuttige kennis en goed georganiseerd.

Ninette Lenders - 03-04-2023 11:56

Indrukwekkend en leerrijk, komt soms wel binnen 'maar het principe van 'iedereen is goed zoals hij/zij is', blijft een boeiend gegeven.
En elke dag is een nieuwe en unieke beleving, kans om te leren er 'bewuster' mee om te gaan en ervan te genieten.
Alles is een proces en oude ingesleten gewoontes afleren vraagt tijd en aanpassing van onze al dan niet voorgevormde mindset.
Ganbatte! en Wabi Sabi de schoonheid van de imperfectie!
Vertrouw op uw intuitie, uzelf!

Bedankt Christiane Beerlandt, om dit alles te delen en te verwoorden!

Dick - 31-03-2023 03:18

Bestellen ging goed. Binnen een week was het boek bij mij thuis. Ben er blij mee.
Een verbeterpuntje: houd de kopers beter op de hoogte van het bestelproces. Als ik niet had gebeld waar het boek bleef, had ik niet geweten dat het opsturen bijna een week zou duren.

Clément Triboulet - 04-02-2023 10:49

Dit boek, waarvan wij de eerste editie kochten en waarvan wij zojuist de laatste uitgebreide editie hebben ontvangen, is altijd het belangrijkste boek in onze bibliotheek geweest. Natuurlijk is het nodig dat men heeft begrepen dat ziekten niet "toevallig" komen, maar "kwalen" zijn die ziekten worden, kreten van een lijdend lichaam die ons zegt dat we anders met onze emoties moeten omgaan. Wat ook het symptoom is, men is geschokt als men in dit boek met een onthutsende precisie de "pijn om te zeggen" (slechte letterlijkke vertaling van "mal à dire devient maladie") leest die men doormaakt. Er is niet alleen de oorzaak, maar ook de remedie om uit onze mentale gevangenis te komen en naar genezing te gaan. Medicijnen verlichten soms de symptomen, maar genezen nooit de oorzaak, die in ons zit. Ons lichaam is een perfecte en buitengewone levensmachine. Het is aan ons om het te respecteren. En als we weten wie deze regels aan de auteur meegedeeld heeft, begrijpen we dat alles zo juist en relevant is. Dank aan mevrouw Beerlandt voor dit werk van overdracht dat de mens zo hard nodig heeft in deze periode van einde cyclus waarin bewustzijnsverhoging en trillingsenergie meer dan onmisbaar zijn. Dank aan haar man voor het voortzetten van het levenswerk van een grootse dame. Ze kon terugkeren naar de Vader met de woorden "Missie volbracht Vader". Ze verdient onze dankbaarheid en onvoorwaardelijke liefde.

Anja - 28-12-2021 07:33

De boeken van Christiane Beerlandt brengen mij telkens terug bij mijn eigen innerlijke waarheid.
Zo waardevol!

Anoniem - 11-11-2021 21:03

Goede service.
Prachtig boek waar ik veel aan heb!
Heel blij mee.

ML Coeckelbergh - 16-05-2021 10:54

had eerste versie van de sleutel en nu de laatst nieuwe

Diana - 27-05-2019 12:21

De Sleutel tot Zelfbevrijding helpt mij tot betere inzichten te komen. Ben erg blij dat mijn therapeute mij op dit boek gewezen heeft en ik al een aantal 'aha- momenten' heb gehad. Beter begrijpen en voelen hoe mijn echte ik in elkaar zit en daarnaar te leven. Mijn energieblokkades heffen zich langzaam op. Dank je wel voor dit boek !

Miranda Wrekenhorst - 27-05-2019 12:15

Al erg lang 'fan' van Louise Hay. Nu uw boek 'De Sleutel tot Zelf-Bevrijding' aangeschaft en ik ben als een kind zo blij! Wat een prachtboek! Wat een herkenning! Bedankt!!!!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
To read this site in ENGLISH, please click the globe icon at the top right and select “Engels” or click here

Pour lire ce site en FRANÇAIS, veuillez cliquer sur l’icône du globe en haut à droite et selectionnez “Frans” ou cliquez ici

Um diese Website auf DEUTSCH zu lesen, bitte klicken Sie auf das Globus-Symbol oben rechts und selektieren Sie “Duits” oder klicken Sie hier